FOTOGRAFERING / Bryllup
  
 
 
 
 
 
 
 

Bryllup & fest

 

Stilsikker og kreativ bryllupsfotograf.
Vil i sikre jer en unik bryllupsfotograf der har de kreative ideer til selve bryllupsbillederne? Bryllupsfotograferingen ved jeres bryllup er noget vi sætter en stor ære i at være med til at levere. Det er Jeres helt store dag, og derfor skal den også sikres at i får nogle kanon flotte bryllupsfotos. At fotografere et bryllup er noget helt unikt, og skal give helt unikke og personlige bryllupsbilleder.

 
 
 
 
 

- Nu 10% rabat på All-Inclusive!


Vi er i godt  humør, og starter derfor året med 10% rabat på vores All-Inclusive bryllupspakker ved booking inden 1/3 2015 !


Kontakt os for et uforpligtende møde så vi kan finde den rigtige løsning til Jer.

Bryllupsalbum
 
All-Inclusive bryllupspakkerne indeholder alle et eksklusivt bryllupsalbum i 25x25 eller 20x30 cm til en værdi af mindst kr. 3.995.- Albummet er håndlavet i den lækreste kvalitet, med mange forskellige materialevalg og papirtyper. Der findes særligt eksklusive materialer og papirtyper, der koster et mindre tillæg. I kan naturligvis også vælge et album i andre størrelser og med flere sider, kontakt os for yderligere info og priser ang. dette. Vi laver et designoplæg til jer, som vi tilretter efter jeres ønsker, så I er med i hele processen inden vi sætter albummet i produktion. Der følger én designændring med i pakkerne, yderligere designændringer faktureres til kr. 595,- inkl. moms. Book et uforpligtende møde og få en uforpligtende møde hvor i kan se det lækre album.

 

Takkekort

Der følger mindst 20 takkekort til en værdi af kr. 700,- med i alle vores All-Inclusive bryllupspakker. I kan vælge mellem 2 forskellige layouts, og vi laver et designoplæg hurtigst muligt efter brylluppet. Kuverter følger naturligvis også med. Ekstra takkekort kan bestilles til kr. 49,- incl. moms. Hvis I gerne vil lave jeres egne takkekort, kan I vælge at få leveret 20 stk. print i op til 10x15cm i stedet.

 
Wall-Art Billede

Alle vores All-Inclusive bryllupspakker indeholder 1 stk. 30x40 samt 2 stk. 18x24 billeder til en værdi af ialt kr. 1.785,-. Billederne leveres monteret i hvidt passepartout og sort stilren ramme. Målene er rammemål, og selve billedet er således lidt mindre end de angivne mål pga. passepartout montering. Man kan naturligvis også vælge en traditionel montage uden passepartout. Vi kan også levere andre eksklusive montager og indramninger mod et mindre tillæg.

 

Planlægningsmøde

I alle vores bryllupspakker er inkluderet et planlægningsmøde på ca. en time hjemme hos jer eller os. Her kan vi snakke dagens program igennem, og drøfte hvilke billeder I gerne vil have lavet. Vi viser jer også nogle eksempler på takkekort, samt vores ekslusive bryllupsalbum, så I kan se de forskellige valgmuligheder. Mødet skal helst holdes i god tid inden brylluppet, gerne mindst en måned før. Vi vil også gerne holde mødet med jer uforpligtende, så I er helt sikre på at I vælger den rigtige fotograf.

 

Fotografering

Vores bryllupspakker er delt op efter hvor stor en del af jeres dag I ønsker vi skal fotografere. Det kan være lige fra brudens forberedelse hos frisøren eller hjemme, og frem til de sidste gæster er gået hjem. Herunder kan i se vores standard pakker der dækker fra vielse til vals, og hvis I fx. ønsker fotografering under brudens forberedelse kan dette naturligvis tilkøbes. Hvad vi skal fotografere på dagen er meget fleksibelt, det er jeres dag og jeres valg. Alt dette drøfter vi i detaljer på planlægningsmødet.

 

Redigering

Jeres billeder udvælges og redigeres individuelt af fotografen selv, og lægges online i jeres personlige galleri, hvor I kan downloade de færdige billeder i høj opløsning, eller dele dem med familie og venner, i ét år efter brylluppet. Antallet af billeder varierer efter hvor mange gæster der er med til jeres bryllup, samt hvilken pakke I vælger. Typisk leveres der imellem 100 og 400 færdige billeder. Vi opbevarer jeres billeder i mindst 10 år, så de er sikret hvis I skulle miste dem.

 

Transport

Transport er altid med i pakkerne, men desværre kun op til 50km fra Hadsten eller fra Ikast. Udover de 50km beregner vi 7 kr. pr. km. ekstra vi skal køre. Der beregnes kun transportgebyr på selve bryllupsdagen, og prisen dækker både vores køretid og omkostningerne. Vi giver jer altid en fast pris på transport, så I kender slutprisen.

 

 
    
 
UNUqUE Foto Hadsten | CVR: 27447600 | Høgevænget 20, 8370 Hadsten  | Tlf.: 26 36 40 88