FOTOGRAFERING / Dating & profilbillede
  
 
 
 
 
 
 
 

Dating & profilbillede

Fotografering af dating og profil fotos
Når i kontakter fotografen før jeres session omkring dating eller profil fotograferingen, tager vi en snak om valg af lokation eller om i ønsker at komme i fotostudiet. Vi vil også guide jer til hvilket tøj og “look” vi som professionelle fotografer, ved virker ved profilfoto og dating fotos.

Selve fotograferingen foregår altid i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi ved hvor vigtigt det er for “modeller”, at slappeaf under selve fotograferingen. Føler man sig afslappet og godt tilpas i fotografens selskab, så kommer de gode billeder automatisk.
Vi kender Hadsten
Vi er fotografer i Hadsten og vi kender byen rigtigt godt, og lige præcis derfor kan vi levere fotos on-location fra mange forskellige spændende steder i Hadsten og omegn, eller vi kan lave en flot og anerledes portrætfoto og profil foto serie af dig med mobilt fotoudstyr hvorsomhelst i Hadsten.

At kende til de spændende lokationer, betyder klart en verden til forskel i de billeder du efterfølgende modtager. Fotografen ved hvor lyset er bedst, og hvor lokationen egner sig allerbedst til dating billeder og profil billeder.
Dating og profil foto der virker
Når du overvejer at få laver et profil foto eller et professionel foto til dating sider af dig selv, handler fotograferingen altid om at “sælge budskabet” eller “sælge varen”. Vi ved fra erfaringen, som fotografer igennem en årrække, hvor vigtigt det er at fange det rette øjeblik og det perfekte glimt i øjet.

Dagligt “overrisles” vi med fotos i blade, fjernsynet og mange andre steder. Vi er blevet “garvede” til at kigge på fotos, derfor skal der også laves noget ekstra personligt og anerledes for netop at skabe en opmærksomhed der ikke ender med at drukne i mængden.
 
    
 
UNUqUE Foto Hadsten | CVR: 27447600 | Høgevænget 20, 8370 Hadsten  | Tlf.: 26 36 40 88