FOTOGRAFERING / Job & ansøgninger
  
 
 
 
 
 
 
 

Fotografering til jobansøgning og CV

Personligt udtryk skal fanges i billedet
Bag portrættet er personen, og denne skal fanges fra sin bedste side. Det er fotografens opgave at sikre sig den gode stemning, så personen der skal fotograferes slapper af og hygger sig under fotograferingen, og via den vej fanger “modellens” personlighed på billedet. Det er de personlige billeder med det rigtige udtryk, der sælger varen, som man siger.
Blikfang er vigtigt – hvis du vil øverst i bunken
Når du skal aflevere dit billede til en ansøgning, hvor modtageren kun skimmer ansøgningerne før endelig udvælgelsen, betyder det meget, at billedet skaber den nødvendige opmærksomhed. Det kan gøres på flere måder, og skal selvfølgelig gøres diskret, så det bliver modtaget efter hensigten. Det er slet ikke utænkeligt, at lige det gode billede gør, at det er din ansøgning, der bliver gemt i den gode bunke.
Job ansøgning og CV
Mangler du lige det gode billede, der gør, at du kommer øverst i bunken med ansøgninger?
Et fotografi og den fysiske fremtoning betyder meget i relationerne mellem mennesker, og det gør det også, når man søger job. Derfor er det vigtigt med at godt billede, der udstråler troværdighed, selvsikkerhed, og appellerer til den, der skal bladre ansøgningerne igennem og læse dem. Vi fotograferer til alle slags cv og ansøgninger.
 
    
 
UNUqUE Foto Hadsten | CVR: 27447600 | Høgevænget 20, 8370 Hadsten  | Tlf.: 26 36 40 88